19 липня 2023

Нова пошта стала генеральним партнером Effie Awards Ukraine 2023

Effie Awards – найпрестижніша нагорода у світі в галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення – ефективність. Нова пошта, яка є лідером за швидкістю й кількістю доставлених посилок в Україні, знає не з чуток про ефективність та важливість досягнення високих результатів, особливо зараз.

«Всупереч всім труднощам цього року, Effie Ukraine відбудеться, – говорить Максим Лазебник, генеральний директор ВРК. – Сьогодні для рекламної індустрії особливо важливо продемонструвати свою життєздатність і працездатність, незалежно від будь-яких обставин. Українські маркетологи та агенції, які сьогодні працюють, підтримуючи економіку країни, мають право бути названими кращими та отримати нагороду Effie як відзнаку ефективності своєї роботи. Організатори Effie Awards Ukraine, дуже щасливі, що премію, як Генеральний партнер, підтримує саме Нова пошта – компанія, яка показала свою ефективність у найскладніші часи для нашої країни».

Для Нової пошти ефективність сьогодні  – це перш за все швидкість, вдосконалення якої є пріоритетом, адже важливою є не лише кожна година, але й хвилина. Сьогодні Нова пошта – це не лише найшвидша доставка, але й найбільша мережа. В Україні компанія має найдоступнішу мережу для клієнтів: понад 10 000 відділень по всій Україні та 14000 поштоматів. Крім того, до групи компаній входить: Нова пошта Глобал, яка займається доставкою вантажів по всьому світу; Nova Pay – фінансова компанія; Nova Post у Молдові, Польщі, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії; Supernova Airlines – авіакомпанія, яка доставляє вантажі в Європі літаками, та гуманітарний напрям Гуманітарна пошта України.

Головним меседжем Нової пошти як Генерального партнера Effie Awards Ukraine 2023 стало гасло «Нова пошта. Доставляємо перемоги».

«В кожній своїй комунікації потрібно давати людям бачення та опору, – говорить Олена Плахова, директорка з управління репутацією та маркетингом, член Ради Директорів групи компаній Нова пошта. – Кожний меседж повинен як ліхтарик світити трохи вперед. І ми знаємо, що ефективні комунікації – це один з важливих напрямків на шляху цілої країни до нашої перемоги».

Тож долучайтесь до Effie Awards Ukraine 2023.

До 31 серпня 2023 триває прийом заявок за умовами ІІ дедлайну.

Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023 та конференція Best Marketing Practices відбудеться 24 листопада 2023.