17 листопада 2023

Національні рейтинги ефективності 2023 за новою методикою Effie Worldwide

Всеукраїнська рекламна коаліція вводить нову методику розрахунку національних рейтингів ефективності комунікаційних та медіа агентств, рекламно-комунікаційних груп, рекламодавців та брендів України відповідно до Effie Index від Effie Worldwide. Лідери рейтингів будуть анонсовані в рамках Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023, яка відбудеться 24 листопада. 

Щорічно Effie Index визначає та ранжує найефективніших маркетологів, агентств і брендів глобально, регіонально та локально, а також по індустріям – шляхом аналізу даних про переможців та фіналістів від понад 50 конкурсів Effie Awards по всьому світу.

На початку січня 2022 року Effie Worldwide переглянули методику розрахунку Effie Index. І починаючи з 2022 року, за новою методикою тепер розраховується глобальний Effie Index, а також всі національні програми впроваджують її в локальні рейтинги ефективності.

Система начислення балів за новою методикою

  • Для основних агентств: Shortlist – 2; Bronze – 6; Silver – 12; Gold – 24; Grand Prix – 48.
  • Для агентств-партнерів: Shortlist – 1; Bronze – 3; Silver – 6; Gold – 12; Grand Prix – 24.

Цьогорічні національні рейтинги України за результатами Effie Awards Ukraine 2023 будуть пораховані за новою методикою. Всі фіналісти та переможці української програми Effie 2023 увійдуть до міжнародного рейтингу Effie Index 2024.

Результати національних рейтингів будуть анонсовані на церемонії нагородження Effie Awards Ukraine 2023, яка пройде 24 листопада у Mercure Congress Centre.

Також ввечері 24 листопада стануть відомі імена найефективніших рекламних кампаній України 2023 року. Імена фіналістів знаходяться за посиланням.

Оформити акредитацію на захід можна за посиланням.

Долучайтесь до Effie Gala і ви першими дізнаєтесь найефективніших гравців українського ринку!