28 червня 2023

Effie Awards Ukraine 2023 нагадує про перший дедлайн реєстрації заявок

Національна премія Effie Awards Ukraine 2023 нагадує про перший дедлайн прийому конкурсних заявок, який триває до 30 червня. А вже з 1 липня в дію вступить реєстрація заявок по ціні другого дедлайну.

Effie Awards Ukraine визнає та винагороджує найуспішніші національні кампанії з точки зору ефективності в галузі маркетингових комунікацій, керуючись міжнародними принципами найпрестижнішої нагороди для маркетологів та рекламістів по всьому світу.

На конкурс приймаються проєкти, реалізовані на території України в період з 24 лютого 2022 року до 30 вересня 2023 року (для категорії Sustained Success – з 2020 року або раніше). Також можуть брати участь кампанії, що відбулися в межах довоєнного періоду – з 1 січня 2021 року до 23 лютого 2022 року, тобто проєкти, реалізовані в Україні до початку повномасштабного вторгнення.

В 2023 році в конкурсній програмі була розширена кількість нових категорій – на сьогодні це 81 категорія.

Для участі у конкурсі всі учасники повинні завантажити не лише конкурсні заявки та додатки, а й всі необхідні матеріали, включаючи креативні матеріали, у свій особистий кабінет на офіційному сайті конкурсу effie.org.ua.

Проєкт на участь у Effie Awards Ukraine 2023 може бути зареєстрований як компанією-рекламодавцем, так і рекламним агентством, що реалізовувало кампанію.

Імена найефективніших кампаній будуть оголошені на Effie Gala, що відбудеться 24 листопада 2023 року.

За підсумками Effie Awards Ukraine 2023 будуть сформовані рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних груп, а також анонсовані імена найефективніших рекламодавців та брендів України.

Відповідно до міжнародних вимог Effie Worldwide, разом з кожним дедлайном зростає вартість подачі заявок на Effie Awards Ukraine 2023:

  • I DEADLINE – 30 червня
  • II DEADLINE – 31 серпня
  • III DEADLINE – 30 вересня

Тож не зволікайте і скористайтеся можливістю зареєструвати заявку до першого дедлайну і отримати шанс на визнання, що прославить ваші професійні здобутки.

З правилами конкурсної програми Effie Awards Ukraine 2023 можна ознайомитись в Effie Entry Kit або на сайті конкурсу effie.org.ua. У разі виникнення додаткових питань звертайтесь до оргкомітету: festival@vrk.org.ua, Катерина; project@vrk.org.ua, Ольга.