29 серпня 2023

Effie Awards Ukraine 2023 інформує про завершення ІІ дедлайну

Прийом заявок на умовах ІІ дедлайну завершується вже за кілька днів, 31 серпня. Реєструйте свої заявки на сайті effie.org.ua.

Effie Awards – найпрестижніша нагорода у світі в галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення – ефективність.

Команди журі Effie складаються із провідних маркетинг-спеціалістів, що працюють у компаніях рекламодавців, топ-менеджерів комунікаційних агентств, медіа експертів, дослідників та консультантів.

Всеукраїнська рекламна коаліція як організатор Effie Awards Ukraine розпочала представлення суддів сезону 2023. На facebook сторінці Effie Ukraine можна дізнатись імена представників, які долучились до суддівства в цьому році, а у вересні на сайті конкурсу http://effie.org.ua/ з’явиться повний список журі.

За підсумками Effie Awards Ukraine 2023 будуть сформовані рейтинги ефективності комунікаційних, медіа агентств та рекламно-комунікаційних груп, а також анонсовані імена найефективніших рекламодавців та брендів України.

Нагадуємо, що до 31 серпня 2023 триває прийом заявок за умовами ІІ дедлайну. Реєстрація триває на effie.org.ua.

З 1 вересня розпочнеться фінальний дедлайн прийому конкурсних робіт на премію Effie Awards Ukraine 2023, який продовжиться до 30 вересня.

Судді вже чекають на ваші заявки. Долучайтесь до Effie Awards Ukraine 2023!