22 листопада 2023

Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік оголосять найефективніші кампанії України

Відомі телеведучі Starlight Media Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік проведуть Церемонію нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023, яка пройде 24 листопада у конгрес-центрі Mercure Congress Centre.

На церемонії нагородження Effie Gala будуть оголошені золоті, срібні, бронзові переможці та володар Гран-прі Effie Awards Ukraine 2023. Також будуть вручені спеціальні премії: «Слід в рекламі», що відзначає заслуги людей, які зробили вагомий внесок в рекламну галузь України,  та спеціальні нагороди від генерального партнера – Нової пошти, партнера позитивних змін – Mastercard, технологічного партнера Favbet, медіа партнера Megapolis, Digital Development Committee та будуть відзначені рекламодавці, які першими вийшли в ефір українських телеканалів під час війни.

В рамках церемонії будуть оголошені Національні рейтинги ефективності агентств та рекламно-комунікаційних груп, рекламодавців та брендів України, названі переможці рейтингу «Агентство року 2023» та найкращі маркетинг-команди рекламодавців України Best Marketing Teams 2023.

Програма церемонії:

  • 17:00-18:00 Welcome Drinks
  • 18:00-20:00 Effie Awards Ceremony
  • 20:00-21:00 Evening Networking & Aftershow Drinks

Нагадаємо, що вранці того ж дня, 24 листопада, пройде конференція Best Marketing Practices, де учасники познайомляться з 17 найефективнішими кейсами-фіналістами Effie Awards Ukraine 2023. За п’ять годин нон-стоп конференції учасники почують виступи благодійних фондів, урядових та неурядових організацій, а також брендів таких як Нова Пошта, МХП, IDS Ukraine, MAUDAU, OLX, Uklon та інші.

З детальною програмою конференції можна ознайомитись за посиланням.

Реєстрація на конференцію Best Marketing Practices та Effie Gala закрита на сайті effie.org.ua. Квитки можна оформити, звернувшись безпосередньо до оргкомітету: project@vrk.org.ua, (050) 419 7885.