16 червня 2023

Українські маркетологи судитимуть роботи Effie Awards Europe 2023

Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) і Effie Awards Europe оголосили лідерів маркетингу, які увійшли до журі Effie Europe 2023. П'ять українських маркетологів разом з європейськими колегами нагородять Ideas that Work®.

В межах співпраці організаторів Effie Awards Europe та Всеукраїнської рекламної коаліції як організатора Effie Awards Ukraine, до журі європейської премії були рекомендовані українські спеціалісти рекламно-комунікаційного ринку. До журі Effie Awards Europe 2023 увійшли такі українські представники:

Блоки Multi-Market & Positive Change

  • Аві Щупак, Head of Marketing Communications, Lifecell Ukraine / 1 тур суддівствa
  • Катерина Огуряєва, CMO, Silpo / 2 тур суддівства

Блок Best of Europe

  • Юлія Демчук, Head of Strategic Committee, PJSC "Molokia" Ukraine / 1 тур суддівства
  • Вадим Абраменко, Associate Marketing Director, Teva pharmaceuticals Ukraine / 1 тур суддівства
  • Олена Плахова, Chief  Reputation and Marketing Officer, Nova Post Group / 2 тур суддівства

Цього року журі очолюють представники зі сторони агенції та клієнта: Ayesha Walawalkar, Chief Strategy Officer, Mullenlowe Group UK та Catherine Spindler, Deputy CEO, LACOSTE.

Судді оцінять велику кількість показників кампанії, які були ключовими для успіху та які зведені до таких основних: стратегічний виклик, креативна стратегія, втілення ідеї в життя та ефективність.

Загалом майже 150 професіоналів галузі з 24 країн Європи визначать переможців 2023 року.

Перший тур суддівства конкурсу Multi-market & Positive Change проходитиме онлайн з 29 вересня по 8 жовтня, який і визначить фіналістів у цих блоках. Журі фінального туру поділено на дві групи та зустрінеться віртуально 19 та 20 жовтня, щоб визначити найефективніші багатонаціональні та кампанії Positive Change.

Перший тур конкурсу Best of Europe буде проведено онлайн з 29 вересня по 8 жовтня, а фінальне журі, розділене на дві групи, зустрінеться віртуально 23 і 24 жовтня. Блок, спонсорований Google, вітає майже 70 членів журі з усієї Європи, серед яких троє співробітників Google – Franc Cheetham, Creative Lead, Creative Works з Франції, Mailine Swildens, Director, EMEA Creative Works та Grazyna Banasik, Creative Business Partner, Central Europe Creative Works. Вони розглядатимуть та обговорюватимуть креативність та ефективність найкращих кейсів із національних конкурсів Effie у Європі.

Grand журі зустрінеться 5 грудня в Брюсселі, щоб обрати найефективнішу роботу року, яка слугуватиме орієнтиром для подальшого розвитку.

Повний перелік членів журі Effie Awards Europe 2023 за посиланням.

Імена переможців будуть анонсовані на Effie Europe Awards Gala 5 грудня в Брюсселі.

Нагадаємо, цьогорічна участь українських робіт на європейському конкурсі має спеціальні умови – безкоштовна участь до першого дедлайну, 31 липня.

Організатором Effie Awards Europe є Європейська асоціація комунікаційних агентств (EACA) у партнерстві з Google, Європейським альянсом інтерактивної цифрової реклами (EDAA), ACT Responsible, Adforum.com та Viva Xpress Logistics.

В разі виникненні питань звертайтесь до оргкомітету Effie Europe – Kasia Gluszak, kasia.gluszak@eaca.eu.