10 листопада 2023

Опубліковано програму Best Marketing Practices

24 листопада у Mercure Congress Centre відбудеться конференція Best Marketing Practices у рамках Effie Awards Ukraine 2023. Програма конференції складається з кейсів-фіналістів премії. Реєстрацію на подію відкрито до 20 листопада на сайті еffie.org.ua.

Україна на фестивалі Burning Man, кампанія інформування українців про мінну небезпеку, антикризова комунікація в часи енергетичного блекауту та як всесвітньо відому Щедрівку перетворили на платформу для пожертвувань – про ці та інші кейси, що пройшли у фінал Effie Awards Ukraine 2023, розкажуть провідні маркетинг-спеціалісти країни, рекламодавці та креативні агенції разом.

За п’ять годин нон-стоп конференції ви почуєте, як і для чого створювалися кампанії ефективних комунікації під час найскладніших часів для нашої країни. В програмі виступи благодійних фондів, урядових та неурядових організацій, а також брендів таких як Нова Пошта, МХП, IDS Ukraine, MAUDAU, OLX, Uklon та інші.

Програму Best Marketing Practices опубліковано на сайті.

Ввечері 24 листопада також відбудеться Церемонія нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023, на якій стануть відомі імена найефективніших рекламних кампаній України 2023 року.

На сайті еffie.org.ua можна оформити акредитацію окремо на конференцію Best Marketing Practices, окремо на Церемонію Effie Gala або Full Pass акредитацію на денну та вечірню програми.

Реєстрація відкрита до 20 листопада 2023.

Дата проведення заходів: 24 листопада 2023

Місце проведення: конгрес-центр Mercure Congress Centre комплексу Mercure Kyiv Congress (вул. Вадима Гетьмана, 6, 5 поверх)

Деталі оформлення акредитацій дивіться за посиланням.  

Для членів Всеукраїнської рекламної коаліції діють знижки, а для учасників конкурсної програми Effie 2023 – спеціальні умови.

Запрошуємо на конференцію Best Marketing Practices та Церемонію нагородження Effie Awards Ukraine 2023!