19 вересня 2023

Effie Awards Ukraine 2023: фінальний дедлайн вже близько

Наближається 30 вересня – фінальний дедлайн щорічної міжнародної премії Effie Awards Ukraine, яка відзначає найефективніші кампанії в галузі маркетингових комунікацій. Понад 220 фахівців рекламно-комунікаційної галузі, які увійшли до журі Effie Awards Ukraine 2023, вже готові обирати переможців.

Скористайтеся останнім шансом подати заявку на участь у конкурсі Effie Awards Ukraine 2023. У цьому році конкурсна програма значно розширилася і включає 81 категорію. Також збільшений термін подачі робіт. Окрім поточного конкурсного періоду (24 лютого 2022 – 30 вересня 2023, для категорії Sustained Success – з 2020 року або раніше), також можуть бути подані заявки в межах довоєнного періоду: 1 січня 2021 – 23 лютого 2022 для проєктів, що були реалізовані в Україні до початку повномасштабного вторгнення. Ці роботи будуть оцінені членами журі окремо від тих, що були реалізовані після повномасштабного вторгнення.

Фінальний дедлайн завершується 30 вересня.

Вже у жовтні  розпочнеться суддівство, в рамках якого провідні маркетинг-фахівці, що працюють в компаніях-рекламодавців, топ-менеджери комунікаційних агентств, медіаексперти, вчені, дослідники та консультанти оцінять конкурсні роботи цього року.

Повний список членів журі доступний за посиланням. Grand журі буде оголошено найближчим часом. 

Суддівство конкурсу відбудеться в три етапи. На першому етапі члени журі оцінять конкурсні роботи та оберуть фіналістів. На другому етапі судді визначать переможців – володарів бронзових, срібних та золотих нагород. І, на завершення, на засіданні Grand журі буде вирішено долю Гран-прі – найголовнішої нагороди Effie Awards Ukraine 2023, яку оберуть серед усіх володарів золотих нагород.

Імена переможців будуть оголошені вже 24 листопада на Церемонії нагородження переможців Effie Awards Ukraine 2023.

Результати Effie Awards Ukraine 2023 сформують рейтинги ефективності комунікаційних агентств, медіаагентств та рекламно-комунікаційних груп, а також будуть оголошені імена найефективніших рекламодавців та брендів України.

Генеральний партнер Effie Awards Ukraine 2023 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги!

З будь-яких питань щодо конкурсної програми звертайтесь до оргкомітету: festival@vrk.org.ua, Катерина; project@vrk.org.ua, Ольга.